Week 8:

Deze week de laatste profiel/weekfoto’s, voordat de puppen uitvliegen. De foto’s met een persoonlijk tintje, een profielfoto, een foto van mij met de puppen.

Brenna:
Onze eerst geboren pup, ze maakte de weg vrij voor al haar broertjes en zusjes. Brenna is een dametje met pit, ze is erg ondernemend, nieuwsgierig en je moet met “goeie huizen” komen om haar voor je te winnen. Een echte draak, precies zoals haar moeder Yndí vroeger ook was. Het zal een hele uitdaging zijn voor haar nieuwe baasjes, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat wel goed komt!IMG_8681 IMG_8692 IMG_8694 IMG_8696

Brynjar:
Onze knappe Brynjar, met zijn bijzondere zwart/witte verschijning steelt hij allemans harten, daarnaast heeft hij een geweldig leuk, vrolijk en eigenwijs karakter. Hij is ondernemend, speels, nieuwsgierig en niet snel onder de indruk. Wij moeten vaak om zijn leuke streken lachen, hij ligt graag op de meest onmogelijke plekken, onder de kast, in een mandje of opbergdoos 😀
IMG_8702 IMG_8700 IMG_8713 IMG_8717

Bibi:
(Bibi blijft bij ons wonen, we zullen zo snel mogelijk een nieuwe “gezins”foto te maken)
Bibi doet haar naam zeker eer aan, Bibi is een koosnaampje, en onze Bibi is een echte meisje, lief, zacht, klein-compact. Een prachtige black and tan met een wit borstje.
IMG_8735 IMG_8734 IMG_8739 IMG_8740

Bessa:
Bessa is onze flinke dame, ze is net zo groot als haar broers. Bessa is een stabiele dame, nieuwsgierig en ondernemend en onwijs leergierig. Ze is niet snel onder de indruk. Zij paste in onze ogen perfect bij een groot gezin en daar maakt ze het heel erg goed. Ze heeft al veel geleerd, speelt en knuffelt graag met de kinderen en heeft ook al kennis gemaakt met haar huisgenoot de kat.
IMG_8673 IMG_8672 IMG_8675 IMG_8677

Blessun Baldur:
“Ons kleine ventje”…. ow ow ow… hij heeft mijn hart gestolen. Baldur is een heerlijke pup, hij is heel stabiel, rustig, lekker speels en ondernemend en niet snel onder de indruk, hij doet niet onder aan de rest. Ons kleine wollige bolle beertjes, wat ben ik TROTS op hem, want hij moest van ver komen met een geboorte gewicht van 126 gram. Maar op eigen kracht heeft hij zich erdoorheen geslagen!
IMG_8707 IMG_8704 IMG_8722  IMG_8720

Bóas:
Onze grote kerel Bóas, het is al een hele hond en wat lijkt hij qua uiterlijk veel op zijn vader Askur <3 Bóas is een lieve sociale pup, maar is wel wat onzekerder als de rest, hij piept en blaft snel en is wat sneller onder de indruk. Met de juiste begeleiding komt hij er wel en wij weten zeker dat het wel goed komt met hem. Geduld-rust en veel liefde zullen hem veel goed doen!
IMG_8730 IMG_8727 IMG_8737 IMG_8738